Flytta med en flyttfirma till hjälp

Det är mycket som man måste tänka på när man flyttar. Att själv ombesörja hela flytten kan bli både arbetsamt och dyrt, särskilt om man hyr en släpvagn och då måste köra ett flertal lass för att få med sig alla inventarier. Ska man flytta långt lönar det sig oftast att anlita en auktoriserad flyttfirma för ändamålet.

Bor man i Stockholm med omnejd kan man besöka http://i-t-s.se/flyttfirma-sodermalm/ på nätet och därigenom få hela flytten ombesörjd. Inför flytten kan man få en offert på priset som man enkelt kan beställa direkt genom deras hemsida.

Kort om flyttfirman på Södermalm
ITS (Indian Transport Service) är en pålitlig firma som har funnits sedan år 1989 och har skaffat sig ett mycket gott rykte. Den är flexibel och kan skräddarsy din flytt helt efter dina egna önskemål och sker så smärtfritt och enkelt som möjligt. De sätter säkerheten i första rummet då firman är mycket seriös och står för en god kvalité. Självklart har firman en ansvarsförsäkring så att du med god hand kan lita på att dina inventarier säkert kommer fram utan att komma till skada. Om olyckan är framme ersätter de det skadade utan några omsvep.

De arbetar för att få 100% nöjda kunder, då du som kund gör reklam för deras firma. Du når dem antingen genom deras hemsida eller genom ett enkelt telefonsamtal till dem.

Olika tjänster som finns att tillgå
Denna firma ombesörjer både bohagsflytt, företagsflytt och kontorsflytt. Om man har tunga saker som man behöver flytta på inom lokalen kan de även hjälpa till med interna omflyttningar. Har du sådant som du inte använder så ofta kan du genom dem få hjälp med att magasinera detta. De hjälper även till med vindsröjningar så att du kan kasta bort saker som du inte längre använder och därigenom få ett större utrymme.

De tillhandahåller flyttkartonger, vilka de rekommenderar dig att använda så att dina inventarier skyddas mot stötar och blir väl emballerade. Dessa kan antingen köpas eller hyras och om man hyr dem får man behålla dem i en månad i samband med flytten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *